FEM NETEJA !!!


● El passat dijous es va celebrar el Ple de l’Ajuntament en el qual es van aprovar de forma definitiva les ordenances fiscals, és a dir, els impostos i taxes que pagarem TOTS, durant l’any 2015.

En primer lloc, Ciutadans Esparreguera, va ser l’únic grup polític que va presentar al•legacions, les quals van ser desestimades en la seva totalitat, posant de manifest la prepotència del Govern Municipal de CIU/ERC/AIESPA, els quals no s’han posat en contacte amb el nostre grup per debatre les nostres propostes o explicar-nos els motius de la desestimació. Considerem que aquesta és una actitud indigne, més pròpia dels temps anteriors a la transició democràtica, just quan més és reclama el diàleg i la participació en les decisions que ens afecten a TOTS. Aquestes actituds no fan més que refermar les nostres posicions i conviccions, de cara al futur més inmediat, a partir del maig de 2015.

ordenanzas-fiscales-2015En segon lloc, posar de manifest l’actitud de vergonya aliena que ens provoquen els grups polítics que formen l’oposició, donat que el Govern Municipal està en minoria, ja sigui per la seva inacció o passivitat o per la seva incoherència, com és el cas del PSC, qui ha permés amb el seu vot l’aprovació d’aquestes ordenances, com ja va fer amb el Pressupost o amb les Inversions, i a la vegada parla de desgovern i de recanvi, i la realitat és que són la mateixa vella política del segle XX, a la qual nosaltres volem combatre. Els mateixos gossos amb diferent collar.

En tercer lloc, els més perjudicats d’aquesta situació seran un cop més els col•lectius de persones que més ho necessiten; families nombroses, persones i unitats familiars amb ingressos anuals reduïts, emprenedors, empreses que contracten treballadors o persones amb alguna discapacitat, que no es podran veure beneficiats de les bonificacions i les rebaixes de la pressió fiscal que nosaltres proposàvem.

Al maig de 2015, tenim la oportunitat de posar punt i final a tota aquesta tortura i agonia i iniciar una segona transició democràtica, entre TOTS i de la mà de Ciutadans. Esparreguera necessita fer neteja, als carrers bruts, peró començant per l’Ajuntament i els regidors actuals. NETEJA DEMOCRÀTICA !!!

Josep Maria González
Candidat a l’alcaldia d’Esparreguera

redes_twitter1 redes_facebook