Ciutadans (C’s) presenta candidatura per primera vegada a l’Ajuntament de Vallirana


● Enrique Giraldez es presenta com a cap de llista i aposta per “un projecte atractiu i de futur que li permeti treballar per i per tots els Valliranencs”

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVallirana, dilluns 29 de desembre de 2014. L’actual portaveu de Ciutadans (C’s) de Vallirana, Enrique Giraldez, ha estat triat candidat del partit per a les properes eleccions municipals del 24 de maig. Després d’un procés d’eleccions primàries i després que el Comitè Executiu del partit hagi aprovat la seva candidatura, Giraldez ha agraït a tots els afiliats, simpatitzants i membres de C’s que han dipositat la seva confiança en ell, i ha apostat per liderar “un projecte atractiu i de futur per al municipi que li permeti treballar per i per tots els Valliranencs”.

Giraldez ha assegurat que treballarà per “aconseguir representació en el consistori” per “millorar la situació del municipi i donar veu a una part de la ciutadania, que actualment no se sent representada amb els actuals grups polítics de l’Ajuntament”.


Ciudadanos (C’s) presenta candidatura por primera vez al Ayuntamiento de Vallirana


● Enrique Giraldez se presenta como cabeza de lista y apuesta por “un proyecto atractivo y de futuro que le permita trabajar por y para todos los Valliranenses”

Vallirana, lunes 29 de diciembre de 2014. El actual portavoz de Ciudadanos (C’s) de Vallirana, Enrique Giraldez, ha sido elegido candidato del partido para las próximas elecciones municipales del 24 de mayo. Tras un proceso de elecciones primarias y después de que el Comité Ejecutivo del partido haya aprobado su candidatura, Giraldez ha agradecido a todos los afiliados, simpatizantes y miembros de C’s que han depositado su confianza en él, y ha apostado por liderar “un proyecto atractivo y de futuro para el municipio que le permita trabajar por y para todos los Valliranenses”.

Giraldez ha asegurado que trabajará para “conseguir representación en el consistorio” para “mejorar la situación del municipio y dar voz a una parte de la ciudadanía, que actualmente no se siente representada con los actuales grupos políticos del Ayuntamiento”