Eneko Nicolás triat candidat de Ciutadans (C’s) a l’alcaldia de Cervelló


IMG_0696● El portaveu de l’Agrupació i candidat aposta per “la transparència de l’Administració i l’accés a la informació dels ciutadans”

Cervelló, dimarts 30 de desembre de 2014. L’actual portaveu de Ciutadans (C’s) de Cervelló, Eneko Nicolás, ha estat triat candidat del partit a l’alcaldia del municipi per a les properes eleccions municipals de maig de 2015.

Nicolás, que porta deu anys vinculat al sector empresarial i associatiu de Cervelló, ha apostat per “la transparència de l’Administració i l’accés a la informació dels ciutadans”. A més, ha exposat la seva voluntat de “posar el consistori al servei de les persones” i de treballar per “una administració pública eficient”.


Eneko Nicolás elegido candidato de Ciudadanos (C’s) a la alcaldía de Cervelló


● El portavoz de la Agrupación y candidato apuesta por “la transparencia de la Administración y el acceso a la información de los ciudadanos”

Cervelló, martes 30 de diciembre de 2014. El actual portavoz de Ciudadanos (C’s) de Cervelló, Eneko Nicolás, ha sido elegido candidato del partido a la alcaldía del municipio para las próximas elecciones municipales de mayo de 2015.

Nicolás, que lleva diez años vinculado al sector empresarial y asociativo de Cervelló, ha apostado por “la transparencia de la Administración y el acceso a la información de los ciudadanos”. Además, ha expuesto su voluntad de “poner el consistorio al servicio de las personas” y de trabajar por “una administración pública eficiente”.