L’equip de ciutadans (C’s) de Vallirana es reuneix amb veïns de la urbanització del Pla del Pelac de Vallirana

Pla del Pelac
● Enrique Giraldez, cap de llista de Ciutadans a l’alcaldia de Vallirana, es compromet a vetllar pels interessos de tots els ciutadans del municipi

Vallirana, diumenge 11 de gener de 2015. Part de l’equip de Ciutadans de Vallirana ha estat avui parlant amb els veïns de la urbanització del Pla del Pelac interessant-se pels problemes i necessitats dels ciutadans d’aquesta urbanització.

El candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Vallirana, Enrique Giraldez, ha manifestat el seu compromís de vetllar pels interessos de tots els ciutadans del municipi.


 

El equipo de ciudadanos (C’s) de Vallirana se reúne con vecinos de la urbanización del Pla del Pelac de Vallirana


● Enrique Giraldez, cabeza de lista de Ciutadans a la alcaldía de Vallirana, se compromete a velar por los intereses de todos los ciudadanos del municipio

Vallirana, domingo 11 de enero de 2015. Parte del equipo de Ciutadans de Vallirana ha estado hoy hablando con los vecinos de la urbanización del Pla del Pelac interesándose por los problemas y necesidades de los ciudadanos de esa urbanización.

El candidato de Ciutadans a la alcaldía de Vallirana, Enrique Giraldez, ha manifestado su compromiso de velar por los intereses de todos los ciudadanos del municipio.