1Recentment el govern municipal de CIU/ERC/AIESPA han fet propaganda pagada amb els diners de tots, de la seva insuficient obra de govern. En moltes ocasions amb el suport de partits de la oposició com el PP, IRS o sobretot, el PSC.

Aquest llibre blanc ha aconseguit l’efecte contrari al desitjat, fent més evident les mancances que pateix el nostre poble i la ineficàcia del govern i la oposició del nostre Ajuntament.

Els ciutadans no hem trobat cap resposta a per què no s’han fet polítiques que incentivin la participació ciutadana. Vuit anys sense un ROM nou que permeti la participació de la ciutadania en els plens municipals i sense un Reglament de Participació Ciutadana, fent més greu la distància entre l’Ajuntament i la ciutadania.

Els veïns de La Plana no han trobat respostes a per què no s’ha invertit res en aquest barri, una legislatura més i tampoc al misteri dels 443.000 € de la subvenció del PUOSC.

Els veïns de Mas d’en Gall i Can Rial, no han trobat les respostes a per què continuen sent un barri de segona, abandonat i en un estat deplorable, sense inversió de cap tipus. I per què continuen sense tenir una passarel·la que els connecti amb el nucli urbà.

Els veïns del Barri Font, no han trobat les respostes a per què la casa del carrer Ametller continua dreta i per què la zona esportiva no té uns vestuaris adecentats.

I així podriem fer un repàs per tots els barris d’Esparreguera.

El que tothom es pregunta és per què tenim el poble més brut, deixat i abandonat del Baix Llobregat o per què no es fa res si hi han tants diners al calaix peró no al carrer. El que tothom es pregunta és per què hi han moltes regidories que no han fet res en quatre anys (joventut, participació ciutadana, salut, esports i tantes altres…)

Provoca vergonya aliena veure les imatges de la piscina coberta mentre els usuaris no disposen d’aigua calenta i el manteniment és nul.

Tampoc trobem respostes a per què no s’ha construït l’escola Esparreguera II, o per què l’ambulatori està tancat per la nit, amb una actitud més pròpia d’una delegació del govern de la Generalitat, que d’un govern del poble, per part de CIU i ERC. O per què no es reclamen els diners que ens deu la Generalitat per les escoles bressol o l’escola de música.

La resposta a tot aixó, l’hem de donar el 24 de maig, mitjançant les urnes. Hem de FER NETEJA i per fer-ho cal començar pel nostre Ajuntament.

Josep Maria González Murt

Candidat de Ciutadans a l’alcaldia d’Esparreguera