El portaveu de C’s a l’ajuntament d’Esparreguera reclama una festa major “sense estelades i per a tots els ciutadans”

IMG-20150315-WA0026●Josep Mª González s’ha mostrat contrari a que “es deleguin competències del ple a la junta de govern

Esparreguera, dijous 9 de juliol del 2015. El portaveu de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament d’Esparreguera, Josep Maria González, ha apostat per la celebració d’una festa major “sense estelades” donat que “ha de ser una festa de tota la ciutadania, al marge de les ideologies”. González ha demanat a l’alcalde de la població que “sigui valent i no deixi penjar l’estelada” i que no pretengui “voler quedar bé amb tothom”. González ha lamentat que malgrat que “el ple ha decidit que no es pengi cap bandera, molts ens temem que aquesta setmana hi haurà una bandera independentista penjada al campanar”.

El portaveu de Ciutadans (C’s) a l’Ajuntament d’Esparreguera ha explicat també que la formació és contrària a que “es deleguin competències del ple a la Junta de Govern” donat que consideren que “el ple és la màxima expressió de la pluralitat i deliberació a nivell municipal” i que amb aquesta fórmula “es buida de contingut”. A més González ha recordat que “en el ple Ciutadans disposa de veu i vot, mentre que a la junta de Govern no té la possibilitat de votar”.

El portaveu del grup municipal de C’s ha explicat que la formació no és favorable a que els plens ordinaris no se celebrin en una data fixa marcada donat que això “pot dificultar la participació de la ciutadania”.

En el decurs de la celebració del ple del cartipàs municipal el grup municipal de Ciutadans s’ha abstingut en les votacions sobre dedicacions exclusives, retribucions i per assistència als òrgans col·legiats i en la designació dels representants de la corporació en les entitats supramunicipals. González ha explicat que es tracta de decisions “de caràcter provisional” donat que és públic que s’està negociant un govern amb el PSC, IC-V, la CUP i ERC”.