Ja tenim nou Parlament!

12096276_486305514876405_3351670150784160305_nDilluns, 26 d’octubre de 2015. El nou Parlament de Catalunya ha quedat constituït. En aquesta nova legislatura, el grup Parlamentari de Ciutadans compta amb 25 diputats i és la segona força política, exercint Inés Arrimades de cap de la oposició. Recordem, a més, que Arrimades ha renunciat als privilegis que aquesta posició comporta, és a dir, a la pujada de sou i a l’augment del número d’assessors. A més, el Baix Llobregat estarà per primera vegada representat, la santfeliuenca Elisabeth Valencia n’ha estat l’escollida. Valencia ha expressat la seva satisfacció i ha afegit que “ara toca treballar per a tots els catalans i catalanes, tant si ens han votat com si no, perquè a Ciutadans no fem distincions.” “Es preveu una legislatura difícil i amb un govern poc estable“, ha afegit.


¡Ya tenemos nuevo Parlamento!

Lunes, 26 de octubre de 2015. El nuevo Parlamento de Cataluña ha quedado constituido. En esta nueva legislatura, el grupo Parlamentario de Ciudadanos cuenta con 25 diputados y es la segunda fuerza política, ejerciendo Inés Arrimadas de jefa de la oposición. Recordemos, además, que Arrimadas renunció a los privilegios que esta posición conlleva, es decir, la subida de sueldo y el aumento del número de asesores. Además, el Bajo Llobregat estará por primera vez representando. La santfeliuensa Elisabeth Valencia ha sido la elegida. Valencia ha expresado su satisfacción y ha añadido que “ahora toca trabajar por los catalanes y las catalanas, tanto si nos han votado como si no, pues en Ciudadanos no hacemos distinciones“. “Se prevé una legislatura difícil y con un gobierno poco estable“, ha añadido.