Eneko Nicolás deixa la regidoria de Cervelló i Luis Díaz el substitueix

● Canvis al grup municipal de Ciutadans Cervelló.

image1Eneko Nicolás, regidor-portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Cervelló, ha anunciat que deixa la regidoria al·ludint motius personals i laborals. Nicolás ja va comentar a la seva formació la intenció de renunciar a l’acta de regidor per manca de temps per a dedicar-s’hi completament. No obstant això, aquesta renúncia en cap cas implica l’abandonament de la formació taronja.

Ara, Luis Díaz, serà el seu substitut. El cervellonenc agafarà les rendes del grup municipal. Díaz ha manifestat que “en aquesta etapa de continuïtat del treball que estem realitzant des del passat mes de juny, seguirà fent tot el possible per representar de la millor manera a tots i totes els ciutadans i ciutadanes del municipi”.

Ahir, dia 29, al Ple municipal celebrat, es va fer efectiva aquesta renúncia i, al proper ple, Luis Diaz ja exercirà com a nou portaveu i regidor.