En Xavier Alegre, escollit com a candidat al Senat per Barcelona

xavier_alegre• Amb 143 vots, el santfeliuenc Xavier Alegre ha estat escollit com a candidat per encapçalar la llista al Senat per Barcelona. Núria Nadal i Juan Foncuberta han estat la segona i el tercer candidat més votats, respectivament.

El passat dimecres dia 28 d’octubre es varen encetar les votacions. Més de 20 afiliats i afiliades de Ciutadans es varen presentar a les primàries del partit al Senat. Ahir, va finalitzar la votació i, aquesta tarda s’han fet públics els resultats. En Xavier Alegre n’ha estat el clar vencedor.

Alegre ha mostrat la seva satisfacció amb els resultats obtinguts i ha felicitat a tots els candidats i candidates que s’havien presentat a les primàries. A més, ha manifestat que “encara queda un llarg camí per recórrer i ara cal, més que mai, que entre tots i totes treballem perquè Ciutadans obtingui uns molt bons resultats a les eleccions del pròxim 20 de Desembre i obtingui el màxim nombre de representants, tant al Congrés com al Senat.”

Recordem que, en Xavier Alegre, és l’actual delegat i coordinador del sots comitè del Baix Llobregat i del Garraf i és també regidor a Sant Feliu.