IMG-20150315-WA0026PSC, ICV, CUP I ERC, no donen suport a la moció presentada per Ciutadans de rebuig a l’assetjament escolar i la transfòbia i homofòbia.

·El portaveu Josep Maria Gonzàlez, lamenta que la moció no sigui aprovada i critica l’oportunisme polític d’aquests partits, per sobre dels interessos de la ciutadania

El regidor i portaveu de Ciutadans (C’s) a Esparreguera, Josep Maria Gonzàlez, instava a rebutjar l’assetjament escolar i comportaments discriminatoris, tals com la transfòbia i la homofòbia.

El regidor manifestava la seva voluntat de presentar la proposta de protocol de Ciutadans al consell escolar municipal per que fos treballada, esmenada i enriquida, amb el màxim consens possible.

De forma lamentable, els vots del quadripartit, en contra de ERC i CUP juntament amb l’abstenció del govern del PSC i ICV, han fet que aquesta moció no hagi estat aprovada, passant per sobre dels interessos de la ciutadania i posant per davant els interessos partidistes, les sigles i l’oportunisme polític.

PSC, ICV, CUP Y ERC, no dan su apoyo a la moción presentada por Ciutadans de rechazo al abuso escolar y la transfobia y la homofobia.

·El portavoz Josep María González, lamenta que la moción no haya sido aprobada y critica el oportunismo político de estos partidos, por encima de los intereses de la ciudadanía

El concejal y portavoz de Ciutadans (C’s ) en Esparreguera, Josep María González, instaba a rechazar el abuso escolar y comportamientos discriminatorios, como la transfobia y la homofobia.

El concejal manifestaba su voluntad de presentar la propuesta de protocolo de Ciutadans al consejo escolar municipal para que fuera trabajada, enmendada y enriquecida, con el máximo consenso posible.

De forma lamentable los votos del cuatripartito, en contra de ERC y CUP juntamente con la abstención del gobierno del PSC y ICV, han hecho que esta moción no haya sido aprobada, pasando por encima de los intereses de la ciudadanía y poniendo por delante los intereses partidistas, las siglas y el oportunismo político.