Ciutadans (C’s) Viladecans reclama transparència al Consistori i que s’aparti del govern local al primer tinent d’alcalde

● Ciutadans Viladecants sol·licita un ple extraordinari per tractar els casos de presumpta corrupció que esquitxen l’Ajuntament sobre el ‘cas Inipro’

unnamedViladecans, dijous 5 de maig del 2016. El grup municipal de Ciutadans (C’s) Viladecans ha sol·licitat formalment “apartar del govern local i de les seves funcions al primer tinent d’alcalde avui mateix”, ha manifestat la portaveu del grup municipal, Carol Torres, després de la detenció de Joaquín Guerrero per possibles irregularitats en contractacions municipals en relació al ‘cas Inipro’. I ha afirmat que a Ciutadans “davant d’un cas de presumpta corrupció, tolerància zero”.

La portaveu de C’s en Viladecans ha assegurat “respectar la presumpció d’innocència” però que s’ha d’apostar per “prioritzar en la defensa de la transparència i la regeneració democràtica”. Per això, ha instat a l’equip de govern local a “la celebració d’un ple extraordinari per tractar els casos de possible corrupció que esquitxen el Consistori de Viladecans”, i també a “donar explicacions als ciutadans del que es sàpiga fins a data d’avui”.

Tanmateix, Carol Torres ha titllat els fets de “tristos” i ha demanat “llum i taquígraf en el procés per esclarir els fets”. I ha declarat que “els veïns de Viladecans mereixen saber quines mesures i responsabilitats es prendran”.