Ciutadans organitza a Viladecans un acte contra la violència de gènere

● Durant la seva intervenció en l’acte, la diputada Noemí de la Calle, va denunciar “l’educació sexista que encara hi ha en la societat

15280931_10209894487312126_417262703_nViladecans, dimarts 29 de novembre del 2016. Ciutadans (C’s) ha organitzat un acte contra la violència de gènere que ha comptat amb la presència de la diputada de la formació al Parlament de Catalunya, Noemí de la Calle i de la portaveu del grup municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Viladecans, Carolina Torres.

Durant la seva intervenció, De la Calle, després d’exposar la dura realitat que pateixen avui en dia algunes dones que són víctimes de la violència de gènere, va apostar per “eradicar la violència contra les dones”. I va aprofitar l’ocasió per denunciar “l’educació sexista i les falses creences sobre l’amor que poden acabar en control i abús”.

D’altra banda, la portaveu de C’s a l’ajuntament de Viladecans, Carolina Torres va ser contundent en el seu discurs, afirmant que “les volem a totes vives” i que “només l’educació pot acabar amb aquesta lacra que és la violència contra les dones”.

Ciutadans, ha presentat vàries iniciatives contra la violència de gènere tant al Parlament de Catalunya com als ajuntaments. “És un tema que cal treballar més i la millor manera per aconseguir una societat justa és reivindicant-la tant al carrer com a les institucions”, ha conclòs Torres.